Home / Nieuws / Internationaal scoutingkamp in De Steeg
.

Internationaal scoutingkamp in De Steeg

DE STEEG – Afgelopen weekend kwamen meer dan 4.000 scouts uit verschillende landen naar het terrein van Kasteel Middachten in De Steeg voor Intercamp. Intercamp is een jaarlijks terugkerend internationaal Scoutingevenement dat sinds 1967 wordt georganiseerd. Elk jaar is de organisatie in handen van een ander land. Dit jaar was het de beurt aan Nederland. De scouts hadden een boordevol programma. Zo liepen zij een hike en deden samen spellen. Het thema van het kamp was ‘Be a Part of Nature’, dit hield in dat er extra activiteiten in de natuur georganiseerd werden.
Foto’s: Han Uenk

Lees ook

Lezing ‘Overlevingskunst’

VELP – Centrum De Sprang-Vrijzinnigen in Velp houdt zondag 22 september een lezing ‘Overlevingskunst’ in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.