Home / Brummen-Regiobode / Hoenderpop met topband Meneer van Zanten

Hoenderpop met topband Meneer van Zanten

HOENDERLOO – Komende vrijdag 5 juli vindt in het Muziekbos in het centrum van Hoenderloo het popfeest Hoenderpop plaats. De organiserende vereniging HAJO heeft dankzij S!NG Music uit Beekbergen een topformatie voor het jaarlijkse muziekfeest weten te krijgen, te weten Meneer van Zanten. De band draait inmiddels al tien jaar mee en heeft op meerdere grote feesten opgetreden, recentelijk nog op het Drakenbootfestival in Apeldoorn. De vijf muzikanten spelen eigen nummers in het genre Nederlandstalige rock en van hun debuutalbum ‘Zomaar ineens’ is de single ‘Daniëlle’ afkomstig, die nog steeds regelmatig op de radio te horen is. Hoenderpop 2019 zal in de buitenlucht plaatsvinden in het Muziekbos bij de Muziektent en de toegang is gratis. Hoenderpop kent een heel eigen en unieke sfeer, waar de band vanuit een grote vrachtwagentrailer zal optreden. Het programma begint rond 20.00 uur en aangezien het midden in Hoenderloo plaats vindt zal het rond 00.00 uur afgelopen zijn. Voor de bezoekers is er voldoende eten en drinken te koop. Om 21.00 uur is de prijsuitreiking van de Hoenderlose Dorpsquiz.

Lees ook

Drie kerken vormen samen streekgemeente

KLARENBEEK – Na een lange tijd van voorbereiding, vormen de PKN-gemeenten uit Klarenbeek, Voorst en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.