Home / Doesburg-Regiobode / Haringparty Rotary Doesburg succes

Haringparty Rotary Doesburg succes

DOESBURG – Afgelopen donderdag 20 juni vond de inmiddels traditionele haringparty plaats bij van Rotary Doesburg bij gasthuis du Soleil in Doesburg. Van het entreegeld konden gasten onbeperkt haring eten en genieten van de beroemde Zuidam Genever.

Het geld dat overblijft gaat naar een goed doel. Het hoogtepunt van de haringparty was de veiling van twee vaatjes haring. Er werd door de aanwezigen tegen elkaar opgeboden en uiteindelijk zijn de vaatjes voor 1250 euro verkocht aan Gelre advocaten. Zij houden de vaatjes niet zelf; één vaatje is bestemd voor de bewoners van de Hessengracht en de andere voor de bewoners van Elisabeth.

Na de veiling trok een aantal leden zich terug om de balans van ingezamelde bedragen te maken. Dit jaar is er 2735 euro opgehaald en dat gaat naar projecten voor ouderen. De cheque werd overhandigd aan Jolanda Goppel, voorzitter van vereniging de Zonnebloem. Zij nam namens alle ouderen de cheque in ontvangst.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Desmond Talla nieuwe trainer van Loenermark

LOENEN – Desmond Talla uit Apeldoorn is de nieuwe trainer van voetbalvereniging Loenermark in Loenen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.