Home / Brummen-Regiobode / Grindconcert bij Vroolijke Frans

Grindconcert bij Vroolijke Frans

BRUMMEN – Op zondag 30 juni om 11.00 uur wordt het jaarlijkse grindconcert bij de Vroolijke Frans in Brummen (Broek) gehouden. Harmonieorkest La Fraternité onder leiding van Andy Kievits, het Broeks koor De Vroolijkheid onder leiding van Jettie Ouwehand en Vrouwenkoor Chic & Shanty onder leiding van Merel Harkink, met op piano Annet Strijland, sluiten het seizoen door het geven van het Grindconcert. De opening van het Grindconcert wordt verzorgd door Vrouwenkoor Chic & Shanty, gevolgd door een optreden van het leerlingenorkest van La Fraternité. Na een korte pauze is het Broeks koor De Vroolijkheid aan de beurt, waarna het harmonieorkest La Fraternité de finale voor haar rekening neemt. Het concert wordt buiten de Vroolijke Frans gehouden en is gratis toegankelijk. Tijdens de pauze wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Lees ook

Eerbeekse brengt gedichtenbundel uit

EERBEEK – 2020, waarin tijden van corona crisis, de wereld op de kop staat, contactberoepen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.