Home / Brummen-Regiobode / Geslaagde uitvoering De Kempers

Geslaagde uitvoering De Kempers

LOENEN – Op zondagmiddag 26 mei lieten de leden van gymnastiekvereniging de Kempers uit Loenen een mooie uitvoering zien aan de ouders, familie en andere belangstellenden. De leden lieten op hun eigen niveau zien wat ze de afgelopen tijd geleerd hebben.

Trainster Esther Koekkoek oefende de afgelopen paar maanden hard met de leden om een mooie show neer te zetten. De gymzaal van basisschool de Enk en de C. van Leeuwenschool werd omgetoverd tot een echte turnhal met tribunes en stoelen, zodat iedereen de uitvoering kon bekijken. De 75 kinderen en volwassenen die meededen gaven een mooie show.
Alle turn- en gymnastiekoefeningen kwamen aan bod. Jong en oud lieten de mooiste salto’s en springkunsten zien op de nieuwe airtrackbaan. Deze baan heeft de vereniging dit seizoen kunnen aanschaffen doordat onder andere een donateursactie is gehouden.

Lees ook

Mooie opbrengst KWF-collecte Loenen

LOENEN – De huis aan huis KWF-collecte voor de kankerbestrijding heeft in Loenen weer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.