Home / Doesburg-Regiobode / Geslaagde negenentwintigste Motorrun

Geslaagde negenentwintigste Motorrun

DOESBURG – Dit jaar werd er voor de negentwintigste keer weer de motorrun voor mensen met een beperking gereden. De start was zoals gebruikelijk bij het Rhedens in Dieren. Na de start werd eerst Doesburg aangedaan en de tocht door de stad trekt altijd heel veel kijkers en zwaaiers. Zoals het de gewoonte is geworden stonden de Doesburgse verkeersregelaars alweer vroeg op hun post om de doortocht gladjes te laten verlopen.
En dan ging het via een mooie route onderweg naar de pauze plaats in Aalten alwaar een heerlijke lunch bij de pauze en dan weer een mooie tocht terug naar Giesbeek Rhederlaag waar wederom een heerlijke barbecue op de deelnemers wachtte. Gelukkig werkte het weer mee en was het weer een grandioze tocht die door de vele vrijwilligers, zowel organisatie als motorrijders, mogelijk werd gemaakt. De gasten kijken hier maanden lang naar uit en hebben het na afloop nog maanden lang over deze fantastische tocht op de motoren. De Motorrun Doesburg wordt georganiseerd door de stichting IVG en scholengemeenschap het Rhedens te Dieren. Het doel is een bijdrage leveren aan integratie van mensen met een beperking. Er werken veel vrijwilligers mee om de dag goed te laten verlopen, ook de politie rijdt met motoren mee voor extra veiligheid. Zonder al deze vrijwilligers was de motorrun niet mogelijk.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Dubbele wisseling van de wacht bij Stichting Dorpshuis Hummelo

HUMMELO- De Stichting Dorpshuis Hummelo heeft sinds 1 april een nieuwe coördinator en ook het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.