Home / Rheden-Regiobode / Garageverkoop Rozendaal

Garageverkoop Rozendaal

ROZENDAAL – Op zaterdag 29 juni wordt er op Kapellenberglaan 2 in Rozendaal een garageverkoop gehouden. Veel spullen die in de loop der jaren door de eigenaars verzameld zijn, mogen dan een nieuw thuis krijgen. Bij mooi weer wordt het grasveld voor het huis ingericht, maar als het regent staat alles in de garage. Er is van alles te halen, van roerzeef tot eettafel en van homecooking-set tot tuinstoelkussens. Het gaat allemaal weg voor kleine prijsjes. De verkoop begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 12.00 uur.

Lees ook

Succes voor jeugd Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Drie jeugdleden van het Rhedens Fanfare Corps zijn onlangs geslaagd voor hun theorie-examen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.