Home / Rheden-Regiobode / Expositie in Art Gallery O-68

Expositie in Art Gallery O-68

VELP – Op zondag 9 juni wordt in de Art Gallery O-68 in Velp de tentoonstelling ‘Spatium parallel’ met werken van Roos van Dijk en Andriana Plagketi geopend. Margo Slomp, kunsthistoricus en docent kunsttheorie aan het Frank Mohr Instituut, Hanzehogeschool Groningen, opent de expositie. Bezoekers zijn van 15.00 tot 17.00 uur welkom. De expositie is tot en met zondag 7 juli te bezoeken. De openingstijden zijn donderdag tot en met zondag van 14.00 tot 18.00 uur. Roos van Dijk en Andriana Plagketi behaalden een Master of Arts, aan het Frank Mohr Instituut in 2018 en hadden een gezamenlijke afstudeer-expositie. Nu zetten zij hun artistieke gesprek voort in Art Gallery O-68 met als titel ‘Spatium parallel’. Voor beide kunstenaars is geometrie van belang, ruimte, spatium, maar in parallelle werelden.

Lees ook

Gastvrije ontmoetingen rondom thema’s uit het dagelijks leven

DIEREN – Maria Menting uit Dieren merkt in haar omgeving dat mensen er behoefte aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.