Home / Alle-Regiobode / Expositie Frank Schutten

Expositie Frank Schutten

DOESBURG – In Het Arsenaal 1309 in Doesburg zijn vanaf maandag 17 juni, recente schilderijen te bekijken van Frank Schutten uit Dieren. Hij werkt in een hedendaags realistische stijl. In zijn pastels, acryl- en olieverfschilderijen wil hij de sfeer en het licht weergeven dat hem trof bij de eerste aanblik van het onderwerp, veelal landschappen en soms stillevens. De werken zijn tot eind augustus te zien. Het Arsenaal 1309 is dagelijks geopend vanaf 09.00 tot 22.00 uur.

www.frankschutten.exto.nl

Lees ook

Retrospectief: De haven van Doesburg

Deze week in Retrospectief een plaatje van de haven van Doesburg. Tegenwoordig de Turfhaven genoemd, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.