Home / Brummen-Regiobode / Eerste Hoenderlose Dorpsquiz groot succes

Eerste Hoenderlose Dorpsquiz groot succes

HOENDERLOO – De Hoenderlose vereniging HAJO heeft vrijdag 7 juni de allereerste Dorpsquiz gehouden. De organisatie was ontzettend blij met de animo: in totaal hadden zich 17 teams van 6 tot 10 leden aangemeld onder de meest originele namen.

Bij inschrijving kregen de deelnemers al een eerste opdracht; het maken van een Wanted-poster. Dit hield verband met het thema Wild West Hoenderloo Best. Deze posters hingen vrijdag in het epicentrum van de quiz, restaurant De Veluwe. De teamcaptains moesten zich daar om 18.45 uur melden en kregen na een korte uitleg een speltas met diverse attributen uitgereikt. Daarin vonden zij ook het quizboek met in totaal honderd vragen en opdrachten.
De teams gingen vervolgens op een eigen locatie aan de slag, terwijl ze goed in de gaten moesten houden waar speciale opdrachten moesten worden uitgevoerd in het dorp zelf. Zo was er een western muziekquiz, moest er ergens een koe gemolken worden en was er een geheime opdracht; het lopen van een parcours met een stokpaardje. Om 23.00 uur moest het quizboek weer ingeleverd worden in restaurant De Veluwe en kon nog een paar uurtjes nagepraat en nagenoten worden van een zeer geslaagde eerste Hoenderlose Dorpsquiz.
De organisatie gaat nu alle boeken nakijken en op vrijdag 5 juli wordt het winnende team bekend gemaakt tijdens het volgende evenement van HAJO, Hoenderpop. Dit evenement is een gratis toegankelijk buitenpopconcert met de band Meneer van Zanten.

Foto: Rob Spelde

Lees ook

Schietpartij in Velp blijkt confetti

VELP – De politie is zaterdagmiddag 25 september groots uitgerukt na een melding van een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.