Home / Doesburg-Regiobode / Een ijsje van IJsselland

Een ijsje van IJsselland

DOESBURG – Woonservice IJsselland bestaat honderd jaar en heeft daarom het hele jaar door allerlei leuke acties en activiteiten. Zo werd het jaar geopend op Boomfeestdag, met het planten van een boom bij twee basisscholen in Doesburg. Op vrijdag 14 juni werd koffie met gebak uitgedeeld op diverse plekken in de stad. Op vrijdag 3 juli wordt de zomer ingeluid onder de noemer IJs voor Iedereen. Tussen 14.00 en 16.00 uur staat er een ijskar bij het kantoor van IJsselland aan de Linie, waar iedereen een heerlijk ijsje kan komen halen.

Lees ook

Stadspartij-taxi naar priklocaties volgeboekt

DOESBURG – Stadspartij Doesburg heeft zich de laatste maanden tijdens de lockdown extra bekommerd om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.