Home / Nieuws / DHO concert at the park

DHO concert at the park

DIEREN – Op zondag 30 juni sluit het Dierens Harmonie Orkest het seizoen af met een buitenconcert in het Carolinapark in Dieren. Het concert begint om 15.00 uur en vindt plaats bij de Oranjerie. Zowel het harmonie- als het leerlingenorkest treedt op en brengt een gevarieerd repertoire. Daarnaast zal muzikante Sarah van der Lijke op de dwarsfluit een solo-optreden geven. Het concert duurt ongeveer anderhalf uur en staat onder leiding van Geert Jan Dijkerman. Omdat het een openluchtconcert is, gaat het alleen door bij goed weer. Het concert is gratis en een stoel of kleedje om op te zitten moet zelf worden meegenomen. Op woensdag 26 juni geeft DHO om 19.00 uur alvast een voorproefje met een optreden voor de bewoners van Intermezzo. Geïnteresseerden zijn hier ook welkom.

www.dhodieren.nl

Lees ook

Iedereen mag meedoen aan Dierense Speeltuin Got Talent

Feest in Dierense Speeltuin bij opening natuurspeelplaats en viering 75-jarig bestaan DIEREN – Nog een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.