Home / Doesburg-Regiobode / De toekomstplannen van Komdersuut

De toekomstplannen van Komdersuut

ANGERLO – Komdersuut, de ontmoetingsplaats in Angerlo, houdt woensdag 26 juni een informatieavond over de nabije toekomst. Deze duurt van 19.00 tot 20.30 uur en wordt gehouden in het gebouw aan de Dorpsstraat 33 in Angerlo.

Het team van Komdersuut heeft recent een vergunning aangevraagd bij de gemeente Zevenaar om zaken te regelen rondom de bestemming en verbouwing van het pand. Het is de bedoeling het pand beter geschikt te maken voor de plannen en activiteiten van Komdersuut. Zo wil het bestuur graag het terras verruimen om koffie en appeltaart aan te bieden, maar daar is een terrasvergunning voor nodig. Ook wil de organisatie graag een openbaar toegankelijk invalidentoilet plaatsen op de benedenverdieping.
Komdersuut wil tijdens deze avond de plannen presenteren en vertellen wat bezoekers de komende jaren kunnen verwachten. Er wordt uitgelegd welke vergunningen zijn aangevraagd. Er is uitgebreid gelegenheid voor vragen en opmerkingen, koffie en thee staan klaar en achteraf is er ruimte voor ontmoeting.

www.komdersuut.nl

Lees ook

Sneeuwpret in Doesburg

DOESBURG – Ook Doesburg werd zaterdag bedekt onder een laagje sneeuw. Lang duurde deze sneeuwpret …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.