Home / Brummen-Regiobode / Dames Engelenburg golfclub 1e klasse kampioen

Dames Engelenburg golfclub 1e klasse kampioen

BRUMMEN – Het dames senioren 1 team van de Engelenburg golfclub startte in april in de landelijke NGF competitie. De dames wonnen drie van de vier wedstrijden tegen teams uit de regio, net genoeg om in deze poulewinnaar te worden. Kampioen dus. Promotie gaat echter niet automatisch. Om volgend jaar in de hoofdklasse te kunnen spelen moest een promotiewedstrijd worden gespeeld in Emmeloord tegen een team van de Texelse golfclub. Deze wedstrijd werd afgelopen donderdag gespeeld en ontwikkelde zich tot een uiterst spannende strijd die door de Texelse nipt met 12 – 10 werd gewonnen. “Jammer,” aldus de nuchtere dames, “maar volgend jaar gaan we er weer voor.”

Lees ook

Mooie opbrengst KWF-collecte Loenen

LOENEN – De huis aan huis KWF-collecte voor de kankerbestrijding heeft in Loenen weer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.