Home / Brummen-Regiobode / Concert zangvereniging Herleving

Concert zangvereniging Herleving

EERBEEK – Zondag 30 juni geeft zangvereniging Herleving in samenwerking met de stichting MET een concert in de muziektent op het Hungeling in Eerbeek. Dit concert wordt gegeven ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van het koor. Er zullen mooie liederen ter gehoor worden gebracht. Het koor staat onder leiding van dirigent Rien van Heerde en de zangers worden op de piano begeleid door Gery Versteegt. De toegang is gratis en het concert begint om 14.00 uur, bij slecht weer wordt uitgeweken naar de Schuure.

Lees ook

Plannen De Bruisbeek in de ijskast

LOENEN – Het bestuur van het Ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen heeft alle plannen voorlopig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.