Home / Brummen-Regiobode / Buiten ’t Boekje in Brummen

Buiten ’t Boekje in Brummen

BRUMMEN – Op vrijdag 28 juni gaat het evenement Buiten ’t Boekje weer van start bij Bibliotheek Brummen. Verschillende artiesten treden op voor de jeugd en volwassenen. Bij mooi weer is de voorstelling in de tuin.

Om 16.00 wordt gestart met een kindervoorstelling van kindertheater Deepdeep. Kinderen mogen verkleed naar de voorstelling komen. De kosten zijn 4 euro voor leden en 6 euro voor niet-leden. Dit is inclusief een kopje koffie/thee of ranja. De voorstelling duurt ongeveer 40 minuten en gaat over twee prinsessen, een draak en een ridder. De prinses wil graag een ridder zijn.
Om 20.00 uur komt theatergroep Mooi Weer met de voorstelling Op Het Terras naar de bibliotheek. Dit is een zonnige voorstelling voor elk seizoen. Een interactieve kruiswoordpuzzel loopt als een rode draad door de voorstelling, met als inzet een ‘zonnige’ prijs. De kosten voor een kaartje zijn: 4 euro voor leden en 6 euro voor niet-leden.

www.bibliotheekbrummenvoorst.nl

Lees ook

Tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn open

APELDOORN – Op 17 mei heeft GGD Noord- en Oost-Gelderland een tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.