Home / Brummen-Regiobode / BroekRock festival

BroekRock festival

BRUMMEN – Op zondag 16 juni wordt voor de zevende keer het popfestival BroekRock gehouden, in de tuin van De Vroolijke Frans in Brummen (Broek). Er staan drie bands en een koor op het programma, die uiteenlopend zijn van stijl en samenstelling, van pop tot rock en van piepjong tot ervaren. Achtereenvolgend zullen optreden: Amnesia, Vox jongerenkoor (in de pauzes), Rocktopussy en Move Your Mind. De optredens duren van 14.00 tot 17.00 uur en toegang is gratis. Bij slecht weer vinden de optredens plaats in de zaal .

www.devroolijkefrans.nl
Tel. 0575-561719

Lees ook

Oud papier Eerbeek

EERBEEK- Zaterdag 21 september wordt er ten bate van het muziekonderwijs in Eerbeek papier opgehaald …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.