Home / Doesburg-Regiobode / Brainstorm Eigentijdse Passie

Brainstorm Eigentijdse Passie

DOESBURG – Op maandagavond 24 juni wordt de tweede brainstorm-bijeenkomst over de ‘Eigentijdse Passie’ gehouden in de Martinikerk in Doesburg. De bijeenkomst begint om 20.00. De brainstormsessies vormen de gezamenlijke aftrap van het schrijfproces van deze passie. Allerhande talent is van harte welkom om mee te denken: schrijvers, filmers, techneuten, organisatorische mensen, pr-mensen noem maar op. Aan deze eigentijdse passie wordt muzikaal meegewerkt door de Angerlose band BPM en stadsorganist Wilbert Berendsen. Op het gebied van dans verleent Noura Rezgui met haar dansschool Dance Skills medewerking. Meer informatie via passion@pkn-angerlodoesburg.nl.

Lees ook

Leerlingen van de Horizon maken speelgoed voor ouderen

DOESBURG – Leerlingen van groep 7 en 8 van basisschool de Horizon in Doesburg maken …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.