Home / Rheden-Regiobode / Bomentocht in Nationaal Park Veluwezoom

Bomentocht in Nationaal Park Veluwezoom

RHEDEN – Op zondag 30 juni is er een bomentocht in Nationaal Park Veluwezoom. Deelnemers vertrekken om 14.00 uur vanaf Bezoekerscentrum Veluwezoom, onder leiding van een gids. De bomentocht wordt gehouden voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar en mag begeleid worden door een ouder. Voor kinderen van OERRR en leden tot en met 12 jaar kost deelname 4 euro. Kinderen die geen lid zijn betalen 7 euro. Voor ouders en begeleiders gelden dezelfde tarieven. De tocht duurt twee uur en aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl/kinderen.

Lees ook

Muizenhuis siert etalage van Hart van Velp

VELP – In de etalage van Hart van Velp, in de Hoofdstraat in Velp, is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.