Home / Brummen-Regiobode / Bloemen voor 41 jaar inzet

Bloemen voor 41 jaar inzet

BRUMMEN – Wandelsportvereniging Brummen tekende ook dit jaar weer voor de organisatie van de Avond4daagse in Brummen, die vorige week werd gehouden. Dit is de 41e keer dat de club de organisatie van het evenement op zich nam. Bijzonder is dat er drie vrijwilligers zijn, die al die 41 jaar hun steentje hebben bijgedragen. Reden om deze dames eens flink in het zonnetje te zetten en dat gebeurde donderdag 6 juni bij de intocht bij Plein Vijf. Alle lof voor Alie Bosscha, Els Koelewijn en Willy Oosting, hierbij van links naar rechts op de foto.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Oud papier Eerbeek

EERBEEK- Zaterdag 21 september wordt er ten bate van het muziekonderwijs in Eerbeek papier opgehaald …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.