Home / Nieuws / Anouk wint VeluwezOOOm Got Talent 2.0

Anouk wint VeluwezOOOm Got Talent 2.0

RHEDEN – Op dinsdag 18 juni vond de finale plaats van het project VeluwezOOOm got Talent 2.0 in het Rhedense gemeentehuis in De Steeg. Met haar idee voor een juridisch aviesbureau JAA (Juridisch Adviesbureau Anouk) was Anouk van den Brink de uiteindelijke winnaar.

Tien studenten van vijf scholen in de gemeente Rheden zijn in februari gestart met het project VeluwezOOOm Got Talent 2.0. In zestien bijeenkomsten werkten zij aan een (zelfgekozen) project voor een goed doel of een eigen onderneming. Ze werden daarbij geholpen door het onderwijs, lokale ondernemers en de gemeente Rheden.
Op 18 juni werd deze module afgesloten met een zogenaamde Dragons’ Den. Iedere deelnemer kreeg 2 minuten om zijn/haar project of onderneming te presenteren aan een jury. De jury vond dat Anouk van den Brink, leerling van het Astrum College in Velp, het beste idee had. Zij won een cheque van 250 euro voor de verdere uitwerking van haar plannen.
De jury bestond uit wethouder Ronald Haverkamp van de gemeente Rheden, Erwin Coolen (ondernemer ECHT), Arjen Haarsma (directeur Helicon), Miriam Bunt (algemeen directeur Het Rhedens), Chris van Arkelen (directeur Bedrijven Rabobank Arnhem en Omstreken).
Na de eerste ronde bleven er nog 5 studenten over. Uiteindelijk koos de jury Anouk als winnaar. De jury beoordeelde de deelnemers op onder meer presentatie en creativiteit. ZZP’er Jan Fokke Oosterhof keek naar de levensvatbaarheid van de plannen.

Lees ook

Wethouder Gea Hofstede in de strijd tegen armoede: ‘Hulp vragen is écht geen schande’

GEM. RHEDEN – “Zit je in een financieel moeilijke situatie of heb je schulden, vraag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.