Activiteiten voor ouderen gezocht

RHEDEN – In september verschijnt de nieuwe Activiteitengids 65+ weer, boordevol workshops, lessen en activiteiten voor ouderen in de gemeente Rheden. Tot 14 juli kan het aanbod op gebied van sport, kunst en cultuur nog aangemeld worden. Denk hierbij aan activiteiten als beeldende kunst workshops, bewegen voor ouderen, studiekringen, leesclubs, yoga, bloemschikken, filmavonden, muzieklessen en nog veel meer.

De activiteitengids ontstaat vanuit een samenwerking tussen Cultuurbedrijf RIQQ, Bibliotheek Veluwezoom, Sportbedrijf Rheden en de gemeente Rheden, met als doel het aanbod voor ouderen zo toegankelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. De gids is beschikbaar via de websites van de genoemde samenwerkende organisaties, met de mogelijkheid de gids te downloaden en digitaal door te bladeren. Papieren exemplaren worden daarnaast via verschillende organisaties verspreid. Zo gaat deze mee met de huisbezoeken van Stichting Stoer en wordt deze aangeboden bij verzorgingshuizen, thuiszorg, buurthuizen etc. Aanmelden van activiteiten kan via www.cultuurbedrijfriqq.nl/ouderenactiviteiten-aanmelden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.