Home / Rheden-Regiobode / Activiteiten voor ouderen gezocht

Activiteiten voor ouderen gezocht

RHEDEN – In september verschijnt de nieuwe Activiteitengids 65+ weer, boordevol workshops, lessen en activiteiten voor ouderen in de gemeente Rheden. Tot 14 juli kan het aanbod op gebied van sport, kunst en cultuur nog aangemeld worden. Denk hierbij aan activiteiten als beeldende kunst workshops, bewegen voor ouderen, studiekringen, leesclubs, yoga, bloemschikken, filmavonden, muzieklessen en nog veel meer.

De activiteitengids ontstaat vanuit een samenwerking tussen Cultuurbedrijf RIQQ, Bibliotheek Veluwezoom, Sportbedrijf Rheden en de gemeente Rheden, met als doel het aanbod voor ouderen zo toegankelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. De gids is beschikbaar via de websites van de genoemde samenwerkende organisaties, met de mogelijkheid de gids te downloaden en digitaal door te bladeren. Papieren exemplaren worden daarnaast via verschillende organisaties verspreid. Zo gaat deze mee met de huisbezoeken van Stichting Stoer en wordt deze aangeboden bij verzorgingshuizen, thuiszorg, buurthuizen etc. Aanmelden van activiteiten kan via www.cultuurbedrijfriqq.nl/ouderenactiviteiten-aanmelden.

Lees ook

Wethouder Gea Hofstede in de strijd tegen armoede: ‘Hulp vragen is écht geen schande’

GEM. RHEDEN – “Zit je in een financieel moeilijke situatie of heb je schulden, vraag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.