Home / Rheden-Regiobode / ABN AMRO sluit kantoor in Velp

ABN AMRO sluit kantoor in Velp

VELP – ABN AMRO sluit per 6 december haar kantoor in Velp. De reden is dat steeds minder klanten de kantoren bezoeken en vaker hun bankzaken online regelen. Klanten die een kantoor willen bezoeken, kunnen naar een vestiging in Arnhem, Doetinchem of één van de andere kantoren in Nederland. Klanten in Velp ontvangen een uitnodiging om in één van de andere vestigingen ondersteuning te krijgen bij online bankieren. Oudere en minder mobiele klanten die extra ondersteuning nodig hebben bij hun bankzaken, kunnen terecht bij een financiële zorgcoach. De financiële zorgcoach van ABN AMRO in Arnhem en omgeving, waar Velp onder valt, is te bereiken via het algemene nummer van ABN AMRO. Per 6 september zal ook het kantoor in Zevenaar sluiten. De medewerkers van de kantoren in Zevenaar en Velp werken voortaan in een ander ABN AMRO-kantoor.

Lees ook

Opbrengst collecte nierstichting

DE STEEG – Van 13 tot en met 20 september vond in De Steeg de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.