Home / Rheden-Regiobode / Zwijnen zoeken op Veluwezoom

Zwijnen zoeken op Veluwezoom

RHEDEN – Natuurmonumenten neemt leden en niet-leden mee op zoek naar wilde zwijnen in Nationaal Park Veluwezoom op zaterdag 11 en zondag 12 mei. Deelnemers kijken eerst naar een presentatie over het leven van wilde zwijnen. Daarna volgt een wandeling van ongeveer 6 kilometer – een zoektocht naar wilde zwijnen en de sporen die ze achterlaten. De activiteit duurt van 19.00 tot 21.30 uur en start bij Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden. Kosten bedragen voor volwassenen 7 euro (leden) en 10 euro (niet-leden) per persoon en voor kinderen 5 euro (leden) en 8 euro (niet-leden) per persoon. Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom.

Lees ook

De Nachtwacht te zien op Rhederhof

RHEDEN – De bewoners van woonzorgcentrum Rhederhof in Rheden konden onlangs een poosje genieten van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.