Home / Doesburg-Regiobode / Zomerbridge in Doesburg

Zomerbridge in Doesburg

DOESBURG – Het wedstrijd- en cursusseizoen is afgesloten en dat betekent dat het bij Bridgeclub Doesburg tijd is voor zomerbridge. Deze zomer zijn er wekelijks twee speelmomenten op donderdagochtend en dinsdagmiddag.

Op donderdagochtend wordt er van 9.30 tot 13.00 uur gespeeld in de kantine van Sportclub Doesburg. Op dinsdagavond wordt er van 19.30 tot 23.00 uur gespeeld in de Onderbouw. Inschrijven kan tot een kwartier voor aanvang.
De twee speelmomenten verschillen wel van karakter. Dinsdag wordt 6×4 spellen gespeeld met de klok, iets waar vooral clubbridgers aan gewend zijn. Donderdag is het wat relaxter, met 6×3 spellen en geen klok. De donderdag is vooral voor cursisten in het leven geroepen, maar thuisbridgers, vakantiegangers en bridgers van andere clubs zijn ook van harte uitgenodigd, net als voor de dinsdagavond.
Het zomerbridgen is al van start gegaan. Elke week zijn er weer leuke prijzen te winnen. Deelname kost 4 euro per paar en 2 euro per persoon. Voor wie alleen komt, wordt geprobeerd een partner te vinden.

Lees ook

Kilometers druppelslang voor een Fleurige Kade in Doesburg

DOESBURG – Dankzij inzet van de bewoners, medewerking van de gemeente en financiering door diverse …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.