Home / Brummen-Regiobode / Workshop Sla er op los!

Workshop Sla er op los!

EERBEEK – Muziekvereniging Eendracht Eerbeek start woensdag 15 mei met een muziekworkshop van vijf weken, getiteld Sla er op los! Onder leiding van de bekende slagwerkdocent Robert Polhout kunnen kinderen uit de groepen 3, 4 en 5 zich helemaal uitleven met slagwerkinstrumenten. Ze leren ze bespelen, samen te spelen en zelf nummers te maken. De kosten zijn 25 euro en de workshop gaat door als er tenminste zeven deelnemers zijn. De lessen worden woensdag direct na schooltijd gegeven, tussen 14.15 en 15.15 uur op basisschool De Sterrenbeek in Eerbeek. Opgeven kan via mmjs@eendracht-eerbeek.nl of via Liane van der Veen via tel. 06-21208167.

Lees ook

Inzameling koffiepunten voor de regionale voedselbank

REGIO – De maand december zamelt de Lionsclub Zutphen koffiepunten in van Douwe Egberts en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.