Home / Doesburg-Regiobode / Wijkraad zoekt meningen

Wijkraad zoekt meningen

DOESBURG – De Wijkraad Binnenstad Doesburg omschrijft zichzelf ook wel eens als een ‘extra paar oren en ogen voor het College en de gemeenteraad’. Deze ogen en oren willen nu graag de mening van Doesburgers weten over allerlei onderwerpen die het centrum betreffen. Daarom houdt de wijkraad dinsdag 28 mei een openbare vergadering in De Waag. Die begint om 19.30 uur. Op de agenda staan onder meer de ontwikkeling van het winkelgebied en de Kloostertuin, het nieuwe coalitieakkoord en nog veel meer. Iedereen is welkom.

Lees ook

Sam’s Kledingactie voor Jemen

HUMMELO- Op zaterdag 21 september vindt in Hummelo de inzamelingsactie van Sam’s Kledingactie voor Mensen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.