Home / Nieuws / Wervelend Jubileumconcert popkoor Almost Famous.

Wervelend Jubileumconcert popkoor Almost Famous.

DIEREN – Het Dierense koor Almost Famous heeft op zaterdag 18 mei, in een nagenoeg uitverkocht Theothorne, een wervelend optreden verzorgd onder de bezielende leiding van dirigent Dirk Pons. De reacties van het publiek waren na afloop lovend.

Het programma was zoals beloofd verrassend en veelzijdig opgebouwd. Het ging van een Hazes-medley naar de Dooby Brothers en U2, maar ook van Ierse folk naar Adele, Justin Timberlake en Bruno Mars. Enkele koorleden zongen in verschillende settings tussendoor nummers van Michel Fugain, Claudia de Breij, Sarah McLachlan en Labi Siffre. Het geheel werd in diverse nummers ondersteund door een liveband onder leiding van Jos Leseman.
De avond bleek ook interactief te zijn. Het publiek werd door Dirk Pons na de pauze meegenomen naar de repetitie-avonden en er werd in no time enthousiast meegezongen. Het concert werd door Angela Vos aan elkaar gepraat en zij zong als klap op de vuurpijl samen met het koor en de band het mooie Somebody to Love van Queen.Het concert werd afgesloten met een staande ovatie.

Lees ook

Lezing ‘Overlevingskunst’

VELP – Centrum De Sprang-Vrijzinnigen in Velp houdt zondag 22 september een lezing ‘Overlevingskunst’ in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.