Home / Brummen-Regiobode / Weg afgesloten na aanrijding

Weg afgesloten na aanrijding

HALL – Op kruising Apeldoornseweg met de Boerenstraat bij Hall is donderdagmiddag een man gewond geraakt bij een aanrijding. Deze gebeurde rond 17.30 uur. Een automobilist wilde de Apeldoornseweg opdraaien vanaf de Boerenstraat en zag de bestuurder vanuit Dieren te laat. Ondanks een remactie kon een botsing niet meer worden voorkomen. De schade aan beide auto’s is groot. Een van de bestuurders moest door de brandweer uit zijn voertuig worden bevrijd. Hij is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. Een berger heeft beide auto’s afgesleept. De Apeldoornseweg moest enige tijd worden afgesloten voor verkeer.

Foto: Melvin/Persbureau Heitink

Lees ook

Brummense zwagers geven Concordia toekomst

BRUMMEN – Brummense zwagers Bart Oudendijk en Olaf Harleman hebben Concordia in Brummen gekocht. Afgelopen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.