Home / Doesburg-Regiobode / Walk en Talk in de bibliotheek

Walk en Talk in de bibliotheek

DOESBURG – Op donderdag 16 mei wordt er in de bibliotheek in Doesburg een Walk en Talk bijeenkomst gehouden. Yvonne Veens vertelt hoe werkzoekenden zelf de regie kunnen houden en om een ander perspectief te zien bij het zoeken naar werk. De bijeenkomst vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek van Doesburg. Om 9.45 uur staat er koffie en thee klaar. Aanmelden kan via www.biebnieuws.nl, deelnemen is gratis. Walk en Talk heet ook wel de koffiepauze voor werkzoekenden.

Lees ook

Bijeenkomst over locatie Horizon de Ooi

DOESBURG – Woensdag 25 november houdt de gemeenten Doesburg een bijeenkomst in De Waag om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.