Home / Rheden-Regiobode / Vrijmarkt in Dieren

Vrijmarkt in Dieren

DIEREN – De stichting Dierenvoedselbank Dieren houdt maandag 10 juni, Pinkstermaandag, een vrijmarkt op de Geitenbergweg, ter hoogte van basisschool De Wensvogel. Kinderen tot twaalf jaar mogen zich aanmelden voor een gratis plekje op de markt. Wie ouder is, kan voor 5 euro een plek bemachtigen. Ook wordt 5 euro borg gevraagd, die wordt teruggegeven als de plek netjes wordt achtergelaten. Wie een standplaats wil, kan deze aanvragen bij gimosinger@outlook.com.

Lees ook

Online Ik buurt mee-lezing Van Plato tot Danto

VELP – Peter Zuidema verzorgt woensdag 9 december een Ik buurt mee!-lezing over kunst door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.