Home / Doesburg-Regiobode / Vragen CDA Doesburg over stilstand uitvoering projecten

Vragen CDA Doesburg over stilstand uitvoering projecten

DOESBURG – Raadslid WIm Robbertsen van het CDA in Doesburg heeft in de raadsvergadering van donderdag 25 april vragen gesteld over diverse projecten in de stad. Kern van zijn vragen: ‘waarom gebeurt er ogenschijnlijk niets?’

In Doesburg staan al langere tijd diverse projecten op stapel, maar tot uitvoering is het nog niet gekomen. Robbertsen: “Vanuit het perspectief van veel Doesburgers is er ook weinig veranderd. De Kloostertuin ligt er nog net zo bij, het Centrumplan Beinum en de uitvoering daarvan lijken ver weg en de binnenstad is onveranderd.”
Wethouder van Veldhuizen gaf aan de geschetste teleurstelling van veel Doesburgers te begrijpen en dat de uitvoering van de projecten om forse investeringen vraagt en ze daarom met een financieringsvoorstel naar de Raad komt. “Als college staan we op het punt een en ander breed met u te delen, daar zullen we u als raad bij betrekken”, aldus van Veldhuizen.

Het CDA ziet openbare bespreking van de plannen als een positieve volgende stap. Robbertsen: “We vinden het goed dat hier in de openbaarheid, aan de volksvertegenwoordigers, duidelijkheid wordt gegeven over de actuele status van al deze projecten.” In de komende maand zal het college meer duidelijkheid gaan geven over de status van de diverse projecten, laat het CDA weten.

Lees ook

Expositie ‘Kom je spelen?’ geopend in Doesburg

DOESBURG – Zaterdag 19 juni werd de expositie ‘Kom je spelen ?’ geopend in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.