Home / Brummen-Regiobode / Volle Kruiskerk geniet van jubileum Herleving

Volle Kruiskerk geniet van jubileum Herleving

EERBEEK – Het publiek van de honderdjarige zangvereniging Herleving heeft zondag 14 april kunnen genieten van een muzikale middag. Samen met solist Martin Hurkens hebben de koorleden een prachtig concert neergezet.

De jubilerende zangverenging had zanger Martin Hurkens uitgenodigd, winnaar van Holland’s Got Talent. De zangers en zangeressen brachten, samen met de solist, een prachtig programma in de goed gevulde Kruiskerk in Eerbeek. “Het bleek een schot in de roos om deze man naar Eerbeek te halen”, laat het koor weten. “Wat deze man met zijn stem kan was zeer indrukwekkend.”
Herleving en Hurkens zongen om de beurt mooie en bekende melodieën en kregen beiden een staande ovatie van het zeer enthousiaste publiek. Hurkens besloot het concert met het lied Funiculi Funicula, dat enthousiast door de aanwezigen werd meegezongen.
De zangvereniging kijkt terug op een zeer geslaagd jubileumconcert, dat mede mogelijk werd gemaakt door financiële bijdragen van de Culturele Stichting gemeente Brummen, het Prins Bernard Cultuurfonds, Rabobank Apeldoorn en drukkerij Willems.

Lees ook

Koning Willem-Alexander opent Veteranenbegraafplaats Loenen

LOENEN – Donderdagochtend 26 november opende Zijne Majesteit de Koning de Nationale Veteranenbegraafplaats Loenen en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.