Home / Brummen-Regiobode / Vogelzangwandeling Loenermark

Vogelzangwandeling Loenermark

LOENEN – De boswachters van Geldersch Landschap en Kasteelen verzorgen op donderdag 9 mei een vogelzangwandeling over de Loenermark. De wandeling start om 10.00 uur op de parkeerplaats Dichte Gat.

Aan de vogels is goed te merken dat de lente is begonnen. Overal klinkt vrolijk gezang. Tijdens deze wandeling over de Loenermark zullen de boswachters de deelnemers attent maken op de verschillende zanggeluiden van merels, zanglijsters, allerlei soorten mezen, spechten en boomklevers. Men krijgt ook tips om alle trillers en fluitjes met de juiste vogelsoort te kunnen onthouden.
De kosten voor de wandeling bedragen 5 euro per persoon, kinderen van 4 tot en met 12 jaar betalen 2,50 euro. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen lopen, op vertoon van een geldige donateurspas, gratis mee. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/activiteiten. Meer informatie is te verkrijgen via Hans Keppel, tel. 06-15363228.

Foto: Koos Dansen

Lees ook

Oud papier Eerbeek

EERBEEK- Zaterdag 21 november wordt er, ten bate van het muziekonderwijs in Eerbeek, papier opgehaald …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.