Home / Brummen-Regiobode / Vier dagen kermis en feest in Eerbeek

Vier dagen kermis en feest in Eerbeek

EERBEEK – Eerbeek maakt zich op voor vier dagen feest. Op het terrein bij de Korenmolen staat de kermis opgesteld, komt weer de feesttent met een muzikaal programma en staan diverse activiteiten op het programma.

Donderdag 23 mei gaat de kermis om 15.00 uur open, maar het feest begint natuurlijk pas echt als rond 19.30 uur de vierdaagselopers worden onthaald op het terrein. De kermis duurt deze avond tot 22.30 uur.
Vrijdag is de kermis geopend vanaf 14.00 uur. Het vogelschieten voor heren begint om 19.00 uur. Vanaf 21.30 uur laat de band Slamm van zich horen in de feesttent.
Zaterdag 25 mei kan iedereen vanaf 14.00 uur weer rondjes draaien in de diverse attracties op de kermis. Om 17.30 uur begint het vogelschieten voor dames. Tijdens het vogelschieten is er muziek van DJ Lady Virea en DJ Foute Joost. Vanaf 21.30 uur is er muziek van Kaliber in de feesttent.
Op zondag 26 mei is de kermis vanaf 13.00 uur geopend. Zondag is traditioneel familiedag en de activiteiten die daarbij horen, vinden plaats tussen 14.00 en 18.00 uur. Er is dan ook een optreden van zanger Jeffrey van Es. Om 18.00 uur begint Sing on Stage aan een spetterend optreden. Het feest wordt om 22.40 uur afgesloten met een fantastisch vuurwerk.

Lees ook

Oud papier Eerbeek

EERBEEK- Zaterdag 21 september wordt er ten bate van het muziekonderwijs in Eerbeek papier opgehaald …

Een reactie

  1. Ik had dit toch echt een weekje eerder online gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.