Home / Brummen-Regiobode / Verloting Schaapscheerdersfeest Loenen

Verloting Schaapscheerdersfeest Loenen

LOENEN – De jaarlijkse traditie van het scheren van de schapen van de Loenense kudde uit de Loenermark wordt dit jaar weer voortgezet op zaterdag 25 mei. Dat is een week eerder dan vorige jaren, vanwege de Loenense kermis die in het eerste weekend van juni wordt gehouden. Ondanks restauratiewerkzaamheden van hotel-restaurant Den Eikenboom gaat het feest gewoon door op dit aloude terrein in het centrum van Loenen. De nieuwe eigenaar, Fred Janssen, heeft de organiserende stichting Het Heideschaap toegezegd dat het feest hier (voorlopig) gewoon kan plaatsvinden.
Om dit feest zonder toegangsprijs te kunnen bekostigen is er weer een verloting. Deze week gaan de verkopers op pad om de lootjes aan de man en/of vrouw te brengen. Er zijn weer mooie prijzen te winnen. ‘s Midddags wordt op de 25ste mei tijdens het scheerdersfeest de trekking van de verloting gehouden.

Lees ook

Creatief in de december

HALL -Werkplaatsatelier Drift in Hall is in de decembermaand versierd met kerstverlichting en open op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.