Home / Brummen-Regiobode / Verkoop Koeken voor Oeken weer groot succes

Verkoop Koeken voor Oeken weer groot succes

BRUMMEN – Donderdag 18 april heeft de bijna voltallige SJO Oeken-Brummen de inmiddels bekende Koeken voor Oeken aan de man gebracht in Oeken, Broek, Brummen en Leuvenheim. Vele jeugdleden en natuurlijk de nodige ouders hebben samen flink aangepakt en binnen een paar uur ruim 2000 kandijkoeken verkocht. Ook burgemeester Alex van Hedel schafte wat lekkers aan.
Na afloop was er voor iedereen een ijsje en natuurlijk een overheerlijke plak Oeken-koek in het clubhuis. “Hartstikke goed en mooi om te zien hoeveel animo er binnen de SJO was om deze klus gezamenlijk te klaren. Alle kopers van onze koeken natuurlijk bedankt voor uw steun aan onze club en heel veel dank aan onze jonge verkopers en de ouders voor jullie enthousiaste inzet”, aldus de organisatie.

Lees ook

Wandel en Handel in de Wijk

DOESBURG – Zondag 6 december wordt tussen 12.00 en 16.00 uur de eerste editie gehouden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.