Home / Rheden-Regiobode / Veluwerijders vertrekken vanaf Lomar

Veluwerijders vertrekken vanaf Lomar

DIEREN – De toerfietsers van de Veluwerijders uit Dieren hebben sinds 1 mei een nieuwe vertrekplaats. Voorheen was dit de Roodborstlaan, maar de fietsers zochten een plek waar zij bij het verzamelen niemand tot last zouden zijn. Na enig zoeken is dit plekje gevonden in de parkeerplaats bij Lomar Sportvilla aan de Admiraal Helfrichlaan in Dieren. Het sportbedrijf opent ‘s morgens al vroeg en biedt de toerfietsers daarmee de mogelijkheid om voor vertrek een kop koffie of thee te drinken en gebruik te maken van het toilet.
Enkele leden gaven aan het bankje, dat zij aan de Roodborstlaan tot hun beschikking hadden, te missen bij Lomar. Het bestuur van de Veluwerijders is deze leden tegemoetgekomen en heeft een bankje geplaatst bij het nieuwe startpunt, waar de fietser ‘voor vertrek zijn tochten kan overpeinzen of met zijn collega een gesprekje kan voeren’.

www.veluwerijders.nl

Lees ook

Gemeenteraad akkoord met garantstelling voor zonnepark De Bocht

DIEREN – De gemeente Rheden gaat garant staan voor een deel van de lening die …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.