Home / Brummen-Regiobode / Veel talenten op Koningsdag Klarenbeek

Veel talenten op Koningsdag Klarenbeek

KLARENBEEK – Koningsdag 2019 in Klarenbeek startte om 14.00 uur op het Dokter Blok Plantsoen waar alle kinderen oranje ranja kregen om te proosten op de koning. Dit gebeurde terwijl het Wilhelmus werd afgespeeld en de voorzitter van de OVK samen met burgemeester Jos Penninx van de gemeente Voorst de Nederlandse vlag hees.
Iedereen verplaatste zich daarna naar de tent en er werd genoten van de talenten in Klarenbeek met Klarenbeeks Got Talent. De eerste plaats was voor Dani Meijboom en Rinske van de Snel, een dansduo.
Buiten de tent was er van alles te doen voor de kinderen: pannakooi, een heuse lasergame-baan, suikerspin, touwtje trekken, blikgooien, kinder kop van jut, reuze legoblokken, grote zandbak, en frietkraam. Ook was er de Burgemeester van Buiten, die met gebruik van natuurlijke materialen creatieve workshops aanbood zoals ‘bosbeesten timmeren’. Aan het eind van de middag begon de band Alive, een fanatiek vijftal dat de tent helemaal op zijn kop zette. Ondanks de slechte weervoorspellingen was de opkomst deze dag groot en zelfs voor de fietstocht waren er 49 deelnemers.

Foto: Larissa Derksen

Lees ook

Inbraak aan Derickxkamp

EERBEEK – Op dinsdag 1 december tussen 1.00 en 1.10 uur is er ingebroken in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.