Home / Brummen-Regiobode / VCL naar modeshow Pijnappel

VCL naar modeshow Pijnappel

LOENEN – Bestuur en leden van VCL Loenen gaan op woensdag 8 mei naar Modehuis Pijnappel in Klarenbeek. De dames gaan dan genieten van een show van de nieuwste zomermode. Zeven dames van VCL fungeren dan als mannequin. De modeshow begint om 19.30 uur. Dit is de laatste bijeenkomst van het eerste half jaar van 2019. Er is nog wel een fietstocht op 15 mei. Anneke Nieuwenhuizen en Gerry Bolsenbroek gaan de tocht voorbereiden.

Lees ook

Workshop over inclusie

GEM. APELDOORN – Omdat de oudejaarsborrel niet door kan gaan, houdt de Apeldoornse fractie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.