Home / Brummen-Regiobode / Uitslag bevolkingsonderzoek Eerbeek

Uitslag bevolkingsonderzoek Eerbeek

EERBEEK – Bevolkingsonderzoek Oost is in februari en maart weer aan het werk geweest in Eerbeek. Alle vrouwen in de leeftijd van 50 tot en met 75 jaar hebben een uitnodiging ontvangen om zich te laten controleren op symptomen van borstkanker.

Van de uitgenodigde vrouwen kwam 83 procent opdagen. Met het onderzoek kan borstkanker in een vroeg stadium worden ontdekt. Van de in Eerbeek onderzochte vrouwen werd 1,7 procent doorverwezen voor nader onderzoek omdat een verdachte afwijking werd gevonden. Zij kunnen pas na verder onderzoek weten of het om een goedaardige of kwaadaardige afwijking gaat. Meer informatie over het onderzoek is te vinden op de website.

www.bevolkingsonderzoekoost.nl

Lees ook

Workshop over inclusie

GEM. APELDOORN – Omdat de oudejaarsborrel niet door kan gaan, houdt de Apeldoornse fractie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.