Home / Brummen-Regiobode / Topteams vrouwenvoetbal SJO Oeken-Brummen

Topteams vrouwenvoetbal SJO Oeken-Brummen

BRUMMEN – Al sinds 2015 voetballen de meisjes en vrouwen van vv Oeken en Sportclub Brummen samen onder vlag en kleuren van de SJO Oeken-Brummen. Meteen vanaf de start wordt gevoetbald in alle leeftijdscategorieën, vrij uniek in de regio.

Ook dit seizoen is de ontwikkeling die het vrouwen- en meidenvoetbal heeft doorgemaakt enorm goed zichtbaar; bijna alle jeugdteams komen uit in de eerste klasse. De oudste jeugd (MO19) speelt al jarenlang op het hoogste niveau, de hoofdklasse. Het vlaggenschip van het vrouwenvoetbal (VR1) is in twee seizoenen opgestoomd naar de derde klasse A categorie.

Het maatschappelijk fenomeen dat steeds meer meiden zich gaan vestigen in de stad waarin zij gaan studeren, is goed zichtbaar in alle sporten. In de hele regio is de laatste jaren een terugloop van aantallen O19 teams waar te nemen. De SJO Oeken-Brummen nodigt daarom met name meiden en vrouwen uit deze leeftijdscategorie uit om bij hen op een goed niveau te komen voetballen. Belangstellenden kunnen contact opnemen met; Eddy Vermaat, tel. 06 222 06 233 of meiden@oeken.nl, of Joop Schijff, tel.06 390 79941, email@joopschijff.nl.

Lees ook

Inbraak aan Derickxkamp

EERBEEK – Op dinsdag 1 december tussen 1.00 en 1.10 uur is er ingebroken in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.