Home / Nieuws / Topjaar voor biljarters Paperclip

Topjaar voor biljarters Paperclip

VELP – De biljartteams van de Paperclip in Velp die uitkomen in de avondcompetitie van de KNBB hebben een zeer succesvol jaar achter de rug. Onlangs werd team 9 met ruime voorsprong kampioen van het district Veluwezoom in de C2 klasse en al eerder, op Paaszaterdag, werd het achtste team na spannende finalewedstrijden District Bekerwinnaar. Zij spelen in september om de DPC-Supercup.
Het succes beperkte zich niet alleen tot deze twee teams. Alle avond-teams eindigden bij de bovenste vijf. Ook wisten diverse spelers individueel hoog te scoren tijdens gewestelijke finales. Deze zomer wordt de biljartaccommodatie van de Paperclip geheel vernieuwd.

V.l.n.r. Jan Liet, Gerrit Camps, Eddie Liet, Dik Buitink

Lees ook

Empese schreef boek Longeren met TAKT

EMPE – Mireille den Hoed uit Empe schreef een boek waarin alles staat over longeren. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.