Home / Rheden-Regiobode / Topboulen bij Grand Prix Animo

Topboulen bij Grand Prix Animo

DIEREN – Zaterdag 11 mei houdt jeu de boulesvereniging Boul’Animo weer de Grand Prix Animo op haar complex aan de Admiraal Helfrichlaan in Dieren. Ook dit jaar weten weer vele toppers uit de jeu de bouleswereld de weg naar Dieren te vinden voor dit prestigieuze toernooi. Op de deelnemerslijst prijken dan ook de namen van meerdere regerende Nederlands kampioenen en hun voorgangers. Maar ook sterke Duitse en Belgische teams komen weer graag naar Dieren. In dit sterke veld van 48 doublettes gaan ook diverse teams van Boul’Animo de strijd aan om de mooie prijzen. De geschiedenis leert dat de teams van de organiserende vereniging goed mee kunnen komen in dit veld. Niet voor niets speelde Boul’Animo jarenlang in de topklasse van de NJBB bij de beste acht verenigingsteams van Nederland. De eerste boules worden gegooid vanaf 10.30 uur. De toegang is vrij. “Een mooie gelegenheid voor het publiek om eens kennis te maken met het spelletje op dit niveau en met Boule’Animo”, aldus de jeu de boulesvereniging.

Lees ook

Kunstwerk ijsberen in ere hersteld

DIEREN – De ijsberen op het Callunaplein staan weer op hun oude vertrouwde plek. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.