Home / Brummen-Regiobode / Terreinwachten gezocht

Terreinwachten gezocht

HALL – Nivon Natuurvrienden is op zoek naar nieuwe huis- en terreinwachten voor het ABK-huis en kampeerterrein Het Hallse Hull, gelegen bij de Hallsebrug tussen Hall en Eerbeek. De taken bestaan uit het inboeken van gasten, bieden van service, doen van klein onderhouds- en schoonmaakwerk en toezicht houden op huis en terrein. Er worden – in koppels van twee – diensten gedraaid van een weekend, een midweek of een hele week. Tijdens de diensten verblijven de beheerders in een eigen woonruimte. Belangstellenden kunnen komen kennismaken op zondag 28 april van 14.00 tot 16.00 uur in het ABK-huis, Hallseweg 12 in Hall.

Frans Hijman, tel. 06 -37408827
frans.hijman@outlook.com

Lees ook

Oecumenische dienst in Klarenbeek

KLARENBEEK – Op zondag 27 juni wordt in de Protestantse kerk aan de Woudweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.