Home / Doesburg-Regiobode / Tentoonstelling Tijdlijn

Tentoonstelling Tijdlijn

LAAG-KEPPEL – Op zondag 19 mei wordt er een tentoonstelling geopend in Galerie Espace Enny in Laag- Keppel. De tentoonstelling is getiteld Tijdlijn en brengt het werk van vier kunstenaars samen: Margreet Bouman, Koen Ebeling Koning, Pieter Kusters en C.A. Wertheim. Zij hebben zich grotendeels of zelfs geheel toegelegd op het maken van zelfportretten. Het onderwerp van de tentoonstelling is geïnspireerd op social media. Sinds sociale media ons bestaan binnengekomen zijn, maakt iedereen zijn persoonlijke leven openbaar. Gebruikers vullen hun tijdlijn in om de anderen te tonen waar ze zich bevinden, wat ze doen of leuk vinden. Op zondag 19 mei is de opening, om 15.00. De kunstenaars verzorgen zelf de opening en laten de bezoekers zo uit eerste hand kennis maken met hun werk.

Lees ook

Turks sprekende vrijwilliger gezocht

DOESBURG – VIT-hulp bij mantelzorg is op zoek naar een Turks sprekende vrijwilliger voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.