Home / Rheden-Regiobode / Team PA voor de negende keer naar de Alpe d’ HuZes

Team PA voor de negende keer naar de Alpe d’ HuZes

RHEDEN – Veertien fietsers, wandelaars en één handbiker uit Rheden en omgeving vormen Team PA, al tien jaar. Dit team doet voor de negende maal op rij mee aan de Alpe d’HuZes.

Het grootste vrijwilligersevenement allertijden vindt plaats op donderdag 6 juni. De Alpe d’ HuZes-familie heeft voor de editie van 2019 tot nu toe al een bedrag van ruim zeven miljoen euro bij elkaar gebracht. De definitieve opbrengst zal na het evenement worden overgedragen aan het KWF. Met dit geld worden onderzoeken gefinancierd die tot doel hebben de behandeling van kanker te verbeteren enerzijds en kanker te transformeren van een dodelijke naar een chronische ziekte . Mede door de financiële ondersteuning van Alpe d’ HuZes worden baanbrekende resultaten geboekt en genezen er elk jaar meer mensen van deze tot nu toe levensbedreigende ziekte.

De teller van Team PA uit Rheden staat op dit moment op ruim 20.000 euro. Deze tussenstand is te danken aan veel sponsoren, acties en mensen die op persoonlijke titel een bijdrage hebben gestort. Het team heeft veel trainingsarbeid verricht. In de laatste drie weken wordt de druk nog een beetje opgevoerd – niet alleen op het gebied van training, maar ook de druk om meer donaties binnen te halen bij sponsoren. Doneren kan via de website. Er staan in diverse winkels in Rheden en daarbuiten ook collectebussen.

www.teampa.nl

Lees ook

Gezond koken op school

RHEDEN – De leerlingen van basisschool De Holtbanck in Rheden hebben onlangs een bijzondere kookles …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.