Home / Brummen-Regiobode / Taxateur Arie Molendijk in Huis te Eerbeek

Taxateur Arie Molendijk in Huis te Eerbeek

EERBEEK – Taxateur Arie Molendijk is op dinsdag 14 mei te vinden bij Landgoed-Hotel Huis te Eerbeek. Bezitters van zeldzame boeken zoals bijbels, oude atlassen, geïllustreerde werken, reisboeken, handschriften of documentatiemateriaal uit de Tweede Wereldoorlog, kunnen deze laten taxeren. De kosten voor de taxatie bedragen 5 euro voor een tot ongeveer tien boeken. De taxatiekosten van grotere partijen/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variëren van 25 tot 50 euro. De taxateur is aanwezig van 13.30 tot 16.00 uur.

www.molendijkboeken.nl

Lees ook

Vogels kweken meer in trek als huishobby

LOENEN – Zoals vele verenigingen heeft ook de vogelvereniging Vogelvreugd in Loenen te kampen met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.