Home / Doesburg-Regiobode / Start hoogseizoen op Rhederlaag

Start hoogseizoen op Rhederlaag

LATHUM / GIESBEEK – Op woensdag 1 mei gaat het hoogseizoen officieel van start op recreatiegebied Rhederlaag. Organisatie Leisurelands heeft hard gewerkt om het gebied weer klaar te maken voor de zomer.

Tussen 1 mei en 1 oktober kan er weer gezond, gewandeld, gefietst, gekanood, gewatersport en natuurlijk gezwommen worden in het gebied. Er staan verschillende evenementen op het programma, zoals Giesbeach, op 15 en 16 juni en Dreamfields op zaterdag 6 juli en Dreampop op zondag 7 juli. De Giesbeek Triatlon op 18 augustus is een van de grootste sportevenementen die rond de Rhederlaag plaatsvinden.

De parkeertarieven zijn ongewijzigd: in het hoogseizoen (1 mei – 1 oktober) 5 euro voor voertuigen tot zes meter en 10 euro voor lange voertuigen van 6 tot 15 meter. In het laagseizoen (1 oktober – 1 mei) is het tarief 3 euro voor voertuigen tot zes meter en 6 euro voor voertuigen van 6 tot 15 meter. Voor frequente bezoekers is een parkeerjaarkaart, geldig op 18 recreatiegebieden van Leisurelands, beschikbaar via de website. In het hoogseizoen zijn honden niet welkom.

www.rhederlaag.eu

www.leisurelands.nl

Lees ook

Nieuwjaarsconcert Hummelo via livestream

HUMMELO – Het coronavirus leek in eerste instantie ook de organisatie van het twaalfde Nieuwjaarsconcert …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.