Home / Brummen-Regiobode / St. Pancratiusschool viert vignet Gezonde School met sportdag

St. Pancratiusschool viert vignet Gezonde School met sportdag

BRUMMEN – Basisschool St. Pancratius in Brummen heeft het vignet Gezonde School, Bewegen en Sport onlangs officieel in ontvangst mogen nemen. Het vignet werd uitgereikt door de Brummense wethouder Margriet Wartena en danseres, actrice en presentatrice Ingrid Jansen tijdens een speciaal georganiseerde sportdag in sportzaal/zwembad Rhienderoord.
“We zijn enorm trots!”, aldus locatiedirecteur Per Theeuwes. “We hebben hier met z’n allen hard voor gewerkt, zo hebben we veel mooie sportieve activiteiten georganiseerd, zowel tijdens schooltijd als buitenschools en een groot deel van het jaar schoolfruit aan alle kinderen aangeboden. Wij vinden een gezonde school en leefomgeving erg belangrijk. Dat we nu bekroond zijn met dit vignet is een eer.”
Speciaal voor deze bijzondere uitreiking heeft de school voor alle leerlingen een sportdag georganiseerd. Hierbij waren Sportkompas, de combinatiefunctionaris sport, studenten van het Graafschap College, lokale sportverenigingen, sportzaal/zwembad Rhienderoord, ouders en leerkrachten nauw betrokken.

Lees ook

Workshop over inclusie

GEM. APELDOORN – Omdat de oudejaarsborrel niet door kan gaan, houdt de Apeldoornse fractie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.